Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o. Przemysł i produkcja

201 33-388 Gołkowice Dolne

Opis

Dążenie BASSO do perfekcji w każdym detalu, od selekcji surowców po finalny produkt, tak jak nasze jaja w proszku czy płynne żółtko pasteryzowane, jest odzwierciedleniem naszego zaangażowania w promowanie zdrowia i dobrostanu przez odżywcze, bezpieczne i wygodne produkty. Nasza misja to nie tylko dostarczanie składników, ale także inspirowanie do innowacji i doskonałości w każdym aspekcie żywienia i produkcji.

Usługi/Produkty:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina – odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno – Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

Lokalizacja

Posty blogowe